Участь УІПА у Ukraine Creative Spark Policy Forum та Creative Spark Partners Session

Представники міністерств, закладів вищої освіти, агенцій, фондів зібралися 13 лютого в Києві на Creative Spark Policy Forum 2020, щоб обговорити питання про роль закладів вищої освіти у розвитку бізнес-компетентностей для креативних індустрій.

Oрганiзатор форуму – Британська Рада в Україні. Форум був ініційований для обміну досвідом та визначення шляхів розвитку бізнес-компетентностей для креативних індустрій у вищій освіті України. Дискусія та виступи ключових спікерів були направлені на вирішення питань адаптації навчальних програм українських ЗВО до потреб ринку.

Форум став майданчиком для подальшої роботи та використання напрацювань програми Creative Spark. Велика увага на форумі приділялася дискусії про вплив на формування державної політики в напрямку розвитку бізнес-компетентностей в системі вищої освіти України.

14 лютого команди проєктів програми в Україні взяли участь у Creative Spark Partners Session.

Під час партнерської сесії представники Української інженерно-педагогічної академії, завідувачка кафедри менеджменту, доцент К.Е. Бабенко та декан факультету економічних, управлінських та освітніх технологій, доцент О.В. Ярмош презентували виклики, перспективи та своє бачення співпраці з ключовими зацікавленими сторонами в рамках проєкту Сreate Сreative Entrepreneurs.

Проєкт Сreate Сreative Entrepreneurs реалізується в УІПА під координацією Університету Бедфордширу (Лутон, Велика Британія) і є одним з 10 проєктів Creative Spark в Україні.