Запрошуємо студентів, здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та викладачів на відкриту онлайн-лекцію «Демографічні зміни як можливість для нових концепцій в амбулаторній допомозі»

 

22 вересня о 13:00 відбудеться відкрита лекція Хайді Фрайштедт на тему «Демографічні зміни як можливість для нових концепцій в амбулаторній допомозі» (Demographic change as an opportunity for new concepts in outpatient care).

Запрошуються студенти, здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії і викладачі, перш за все спеціальності «Психологія», проте тема буде цікавою також студентам і викладачам всіх спеціалізацій «Професійна освіта».

Лекція буде проходити в Zoom, приєднатися можна за 10 хвилин до початку за посиланням 

Ідентифікатор конференції: 863 5305 1770

Код доступу: 904140

 

Пані Хайді Фрайштедт

Резюме

Народилася 01.01.1953 в м Гюнстедт, Німеччина.

Магістр із соціальної роботи і соціальної педагогіки Університету прикладних наук Аліси Саломон. Має вчений ступінь магістра гуманітарних наук. Лектор з професійної етики співробітників поліції.

У 1993-2004 була мером громади Басдорф. Пані Хайді Фрайштедт останні 25 років займала керівні посади в некомерційних організаціях, пов'язаних з підтримкою соціально незахищених молодих і старих людей. Відома як організатор стаціонарного і амбулаторного догляду за літніми людьми у федеральній землі Бранденбург (Німеччина), а також організатор шкіл для дітей і молоді, які потребують лікувально-освітньої, лікувально-терапевтичної або соціально-педагогічної допомоги.

Предмет наукових досліджень пані Х. Фрайштедт: нові концепції стаціонарного і амбулаторного лікування та догляду за людьми похилого віку в умовах демографічних змін.

Наукова робота пані Х. Фрайштедт заслуговує на позитивну оцінку як з методологічної, так і з наукової точки зору. Автор вдало поєднує теорію і практику виходячи з демографічних змін в Німеччині на основі своїх особистих досягнень в створенні і менеджменті приміщень для стаціонарного, напівстаціонарного і амбулаторного лікування літніх людей, будинків для людей похилого віку.

Ще одним напрямком роботи пані Х. Фрайштедт в якості директора було створення освітніх програм для дітей та підлітків з особливими освітніми потребами для інтегрування в звичайну школу. Цей проект був підтриманий Європейським соціальним фондом.

Крім того, в процесі тривалої співпраці з Українською інженерно-педагогічною академією в галузі педагогіки пані Х. Фрайштедт були отримані істотні наукові результати, використані в академії при розробці бакалаврських та магістерських навчальних планів і програм з педагогіки і інклюзивної освіти для підготовки іноземних і українських студентів за освітньою програмою «Освітні, педагогічні науки».