Представники УІПА успішно завершили програму підвищення кваліфікації та міжнародного стажування у ВТУ ім. Гедиміна (Литва)

 

Представники Української інженерно-педагогічної академії, кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій проф., д.т.н. Роман Тріщ, доц., к.т.н. Світлана Артюх, доц., к.т.н. Вікторія Бурдейна, доц., к.т.н. Ганна Грінченко успішно пройшли підвищення кваліфікації та міжнародне стажування у дистанційній міжнародній програмі для освітян і науковців в Литві за темою «Багатокритеріальне оцінювання, прогнозування та управління якістю в соціатехнічних системах відповідно до вимог міжнародних стандартів».
Стажування було організовано на освітніх базах Вільнюського технічного університету ім. Гедиміна, факультету бізнесу та менеджменту в місті Вільнюс. Стажування складалося з онлайн-лекцій, інноваційних форумів та воркшопів.
За результатами стажування учасники отримали Сертифікат міжнародного зразка про підвищення кваліфікації та проходження стажування. Заплановані спільні науково-освітні проекти для науковців та аспірантів.