Участь УІПА у Online Bar Camp для менеджерів вищої освіти України у межах прооєкту DAAD «THEA Ukraine X»

 

Представники Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зав’язків та академічної мобільності УІПА у п’ятницю, 6 травня, долучилися до Online Bar Camp для менеджерів вищої освіти України у межах прооєкту FH Munster «THEA Ukraine X» (Multiplication Trainings for Higher Education Administrators in Ukraine).

The Bar Camp  – інтерактивний формат обміну, що було організовано Університетом Мюнстера та Університетом Лейбніца в Ганновері (Німеччина), а також Сумським державним університетом в рамках проєкту Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

Проєкт «THEA Ukraine X» – це програма підготовки та підвищення кваліфікації керівників українських закладів вищої освіти у сфері інтернаціоналізації вищої освіти та управління наукою.

Цей воркшоп для українських менеджерів вищої освіти було організовано для активних дискусій, спілкування та обміну ідеями.

У рамках Online Bar Camp ми дізналися про актуальні пропозиції підтримки від Німеччини, які направлені на українську академічну спільноту, та взяли участь у стратегічних сесіях з «Посилення міжнародного співробітництва українських університетів» та «Створення мереж».

За результатами воркшопу УІПА долучиться до розбудови в Україні професійної мережі менеджерів науки і освіти України, що була ініційована Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Німецько-українським академічним товариством .