Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну успішно провела онлайн-зустріч зі стейкхолдерами

 

В рамках роботи викладачів кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну із стейкхолдерами 31 серпня о 10:00  проведено онлайн-зустріч із головою методичної комісії, спеціалістом І категорії, викладачем професійно-теоретичної підготовки з професії «Кухар; кондитер» ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» Іващенко Ольгою Михайлівною.

На зустріч були запрошені здобувачі 2 курсу групи ДІТ-ПОХ21 млб, ДІТ-ПОХ-21. Обговорено питання професійної підготовки здобувачів за освітньо-професійною програмою Професійна освіта (Харчові технології), проблеми та перспективи розвитку харчової галузі у повоєнний час, актуалізовано питання державної підтримки фахівців за цією спеціальністю, надання робочих міст та коштів для розвитку галузі.

Бесіда із здобувачами надихнула  та мотивувала до навчання, дала можливість зрозуміти важливість отримання робочих професій для майбутнього нашої країни та її відновлення і розбудови.