Проєктна команда TEX4YUA запрошує пройти опитування представників текстильної та швейної промисловості, а також відповідного освітнього напряму в Україні

 

Шановні представники і представниці текстильної та швейної промисловості України, профільних закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, освіти дорослих та неформальної освіти, працівники і працівниці галузі на старті кар’єри, здобувачі та здобувачки освіти за напрямками легкої промисловості, швейного виробництва, текстилю та дизайну, випускники і випускниці, підприємці та підприємиці в галузі!

Запрошуємо вас долучитися до опитування, яке спрямоване на аналіз потреб на текстильну та швейну освіту в Україні серед різних груп цільової аудиторії.

Основні цілі анкетування – з’ясувати потреби та очікування щодо програм, предметів та методів навчання у галузі текстильної освіти, а також з’ясувати можливості розвитку текстильного сектору в контексті освітніх потреб.

Результати анкетування допоможуть у формуванні ефективної стратегії розвитку освітніх програм в галузі текстилю, відповідно до потреб сучасного ринку праці та вимог індустрії.

Ми зробили це опитування дуже коротким і точним, оскільки цінуємо ваш час і вашу підтримку на шляху розбудови текстильної та швейної освіти в Україні. Опитування займе приблизно 3-5 хвилин вашого часу.

Тільки агреговані дані будуть проаналізовані та використані виключно для мети проєкту.

Це опитування проводиться в рамках проєкту «TEX4YUA: Стала досконалість для української молоді в текстильній та швейній промисловості» за фінансової підтримки Swedish Institute Baltic Sea Neighbourhood Programme.

Пройти опитування 

Або відскануйте QR-code на картинці. 

Ваші відповіді нададуть нам орієнтир для сучасного розвитку текстильної та швейної промисловості України!