Оголошуємо Марафон добрих справ «Надійний тил – добро починається з тебе!»

 

Кожна добра справа має велике значення. Без винятку! І кожна людина без винятку може стати частиною великого руху добра. Студентський сенат спільно із сектором культурного розвитку та Volunteer corps UEPA оголошує Марафон добрих справ «Надійний тил – добро починається з тебе!»

Протягом семи тижнів здобувачі вищої освіти і викладачі Академії можуть додати в скарбницю доброчинних справ цілу низку важливих і необхідних справ:

плетіння маскувальних сіток (понеділок-п’ятниця з 14:00-17:00, приміщення культурного центру);

збір пластикових кришечок від пляшок (протягом марафону, приміщення коворкінгу). Зібрані кришечки будуть відправлені на переробку, а отримані кошти перераховані на закупівлю БПЛА українського виробництва для підрозділів ЗСУ;

«Українська книга в укриттях Херсонщини» (протягом марафону, приміщення коворкінгу). Збір книжок для жителів Херсонщини;

«Здай кров – врятуй життя!» (протягом марафону, інформація по датам та місцю буде надана додатково);

«Зелена планета. Турбота про довкілля» (протягом марафону, інформацію про заходи буде надано додатково);

«Брати наші менші» (протягом марафону, приміщення коворкінгу). Збір корму, засобів гігієни та ліків для безпритульних тварин.

Марафон «Надійний тил – добро починається з тебе!» – це можливість для кожного з нас творити світ навколо себе кращим та добрішим. Адже немає нічого неможливого, коли йдеться про добро!

Долучайтесь до Марафону добрих справ!

Пам’ятайте, тільки разом ми – сила!