Студентство кафедри ХТЛПД зустрілись зі стейкхолдером. Говорили про трендові напрямки практичної діяльності у царині харчових технологій

 

Кафедрою харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Української інженерно-педагогічної академії організовано продуктивну та мотивуючу онлайн-зустріч із головним технологом ТОВ «Золотий Фенікс» Павлом Гетьманом, який є стейкхолдером освітньої програми «Професійна освіта (Харчові технології)». Компанія є провідним лідером у сфері розробки харчових добавок для виробництва м’ясних продуктів. Зустріч проведено в рамках практичної підготовки здобувачів освіти за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта (Харчові технології)».

Павло Гетьман, технолог-розробник з багаторічним досвідом, поділився своїми знаннями та здобутками зі студентами, розповідаючи про інноваційне обладнання та процеси розробки харчових добавок та їхній вплив на якість мясної продукції.

Під час зустрічі розглянуто наступні ключові питання:

- Асортимент харчових добавок у м’ясних виробах: їх вплив на якість та тривалість зберігання.

- Обладнання та процес розробки харчових добавок: студенти отримали інсайти щодо технології подрібнення та змішування сумішей спецій та харчових добавок.

- Сучасні тенденції в галузі харчових технологій: обговорили актуальні проблеми та задачі у галузі, зокрема, зростання інтересу до підвищення якості продукції та її відповідності європейським стандартам.

- Практичні поради стосовно кар’єри в галузі харчових технологій: пан Павло поділився цінними порадами для студентів щодо кар’єри в галузі харчових технологій.

Зустріч зі стейкхолдером була дуже позитивною та емоційною, і студенти отримали багато нових знань та натхнення, які сприятимуть їхньому просуванню у майбутній кар’єрі в галузі харчових технологій. Висловлюємо щирі слова подяки Павлу Гетьману за його цінний досвід та плідну співпрацю.