УІПА розпочинає співпрацю з Дніпровським центром професійно-технічної освіти

 

Представники Української інженерно-педагогічної академії здійснили ознайомчий візит у Дніпровський центр професійно-технічної освіти (ДЦПТО). Цей заклад є одним із найбільш потужних і сучасних в Україні і здійснює підготовку як фахових молодших бакалаврі, так і підвищення кваліфікації та перепідготовку за чисельною низкою робітничих професій. У цьому році ДЦПТО став переможцем проєкту «100 майстерень», що за державного фінансування дозволить створити сучасний станочний навчально-практичний центр.

Проректор з наукової роботи Олександр КУПРІЯНОВ, завідувач кафедри електротехніки та електроенергетики Артем ЧЕРНЮК, завідувач кафедри машинобудування, транспорту і зварювання Олег ПОДОЛЯК і керівник практики Олександр САЛИКІН відвідали майстерні відновлювальної енергетики, електротехніки, слюсарної справи, зварювання і ознайомилися з проєктом відновлення станочної майстерні.

Були проведені перемовини з керівництвом ДЦПТО, зокрема з директором Олександром СТРІЛЦЕМ. Обговорена можливість очного практичного навчання студентів УІПА на базі майстерень ДЦПТО.

Сподіваємося, що вже цього навчального року студенти Академії пройдуть практичне навчання на базі ДЦПТО й отримають робочу професію.