Здобувачі освіти харчових спеціальностей зустрілись зі стейкхолдерами

 

В рамках освітньої програми «Професійна освіта (Харчові технології)» відбулася продуктивна та мотивуюча зустріч із стейкхолдером кандидатом технічних наук, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Анастасією Олександрівною Шевченко.

На зустріч були запрошені здобувачі 1-2 курсів гр. ДІТ-ПОХ22, ДІТ-ПОХ22млб, ДІТ-ПОХ21 млб, ДІТ-ПОХ-21. Обговорено питання професійної підготовки здобувачів за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)», проблеми та перспективи розвитку харчової галузі у повоєнний час, актуалізовано питання державної підтримки фахівців за цією спеціальністю, надання робочих міст та коштів для розвитку галузі.

Почесна гостя надихнула здобувачів своїм власним прикладом до можливості вибору напряму професії та місця практики і працевлаштування. Розповіла про можливості участі в грантових програмах як в Україні, так і закордоном. Спонукала до освоєння технологій хлібопекарського та кондитерського виробництва, дала зрозуміти важливість й актуальність цієї справи у сучасних реаліях країни.

Зустріч із стейкхолдером Анастасією Олександрівною Шевченко справила виняткове враження на слухачів, підбадьорила їх до навчання та активної життєвої позиції.