Благодійний фонд Rescue Now запрошує до співпраці волонтерів

 

Днями до Української інженерно-педагогічної академії звернулась команда благодійного фонду Rescue Now. Так, нажаль, сьогодні війна у нашій країні ще триває, певні категорії наших громадян, у т.ч. незахищені, потребують допомоги. 

Благодійний фонд Rescue Now допомагає літнім людям Харкова, евакуює зі Сходу України (також людей з інвалідністю, у важкому стані), долає кризу на деокупованих територіях. Послуги Фонду є безкоштовними, вони надаються за рахунок благодійних зборів, а також фінансування від компаній-партнерів. Але самих грошей недостатньо – команді Фонду необхідні люди, щоб робота фонду була ефективною, швидкою та адресною.

Тому команда Rescue Now звертається до студентської молоді Української інженерно-педагогічної академії з пропозицією співпраці, адже молоді люди активні, мають більше вільного часу та цікавих ідей. Всім бажаючим приєднатись до лав волонтерів БФ допоможуть опанувати нові важливі навички та прокачати ті, що вже є, реалізувати свої амбітні проєкти. Також, студенти отримають змогу попрацювати в команді справжніх профі з HR, фандрейзу, логістики, евакуації, маркетингу. Робота в Фонді – крутий досвід волонтерства, що може стати чудовим рядком у резюме. 

Пиши будь-яким зручним каналом комунікації менеджерам Фонду, якщо хочеш приєднатись до команди Rescue Now

Сайт

Інстаграм

Фейсбук  

Відеролик про роботу Фонду